Guiden handler om Mercedes-Benz EQA 250 (Årgang 03/2021 - 05/2022)

Købsguide: Mercedes-Benz EQA 250 (03/2021 - 05/2022)

Hvad skal du vide inden du køber en Mercedes-Benz EQA250?

Mercedes-Benz EQA 250 er en elektrisk SUV med en motor, der giver 190 hestekræfter. Den har et batteri, som man kan gemme under gulvet, så der er mere plads i bilen. Bagagerummet kan holde mellem 290 og 1.220 liter, afhængigt af om man folder sæderne ned.

Bilen kan lade hurtigt og bruger op til 100 kW, men nogle gange mere. Den har også et godt system til musik og kort, som virker med Apple CarPlay og Android Auto. Det betyder, at man kan se sin telefon på bilens skærm.

Den har også en adaptiv fartpilot og lane keeping assistent, som hjælper med at køre sikkert. Bilen har fået gode resultater i tests, specielt for hvordan børn er sikre i bilen.

Man kan opgradere den med forskelligt udstyr, som gør køreturen bedre eller sjovere. Det er vigtigt at tænke over, hvordan man vil bruge bilen, før man beslutter sig.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Mercedes EQA250?

Mercedes EQA250 kommer i flere udgaver. Hver variant har sine egne unikke træk.

  1. Grundmodellen af EQA 250 har 190 hestekræfter og et drejningsmoment på 375 Nm.
  2. Electric Art versionen er en fem - dørs SUV. Denne model yder 140 kW, svarende til 190 hestekræfter.
  3. Alle varianter kan lades både med vekselstrøm (AC) og jævnstrøm (DC). Dette gør det nemt at finde en ladestation, der passer.
  4. Bilerne har en rækkevidde på cirka 350 km på en fuld opladning. Dette tal kan variere med kørselsforholdene.
  5. Udstyret i de forskellige modeller varierer, men fælles for dem er den lave støj indeni bilen ved forskellige hastigheder.
  6. Batteristørrelsen og opladningstid afhænger af modellen, men generelt tager det mellem 30-35 timer at oplade med standardudstyr hjemme og 7-11 timer med en wallbox setup.

Disse punkter giver et overblik over de forskellige varianter af Mercedes EQA250 man kan vælge imellem.

Hvad er fordele og ulemper ved Mercedes EQA250?

FordeleUlemper
Høj kvalitets interiør med 10.25 tommer touchscreen og MBUX Mercedes betjeningssystemRækkevidden er ca. 350 km, hvilket kan være begrænset for nogle
Maksimal opladningskraft på 100 kW sikrer fordelagtige opladningstiderOpladningsinfrastrukturen er ikke altid optimal overalt
God sikkerhed med et resultat af 90 procent i ADAC Crashtest, især for børnPrisen kan være høj i forhold til andre elbiler på markedet
Effektivitet i drift bidrager til en CO2-balance på 108 g/kmBegrænset bagagerumsstørrelse sammenlignet med andre SUV'er
God reaktion og dosering af bremserne med en bremselængde på 38,1 m i nødstopKan ikke trække så tunge anhængere som nogle konkurrenter

Hvordan klarer Mercedes EQA250 sig i test?

Mercedes EQA250 gør det godt i mange tests. I test opnår bilen ofte mere end 110 kW, selvom den maksimale ladeeffekt er 100 kW. Det viser, at EQA 250 kan lade hurtigere end forventet.

Denne bil får ros for at være god til familier, til kørsel i byen, for seniorer og til lange ture. Bilen blander pris og ydelse på en smart måde.

Den har en rækkevidde på omkring 350 km på en fuld opladning. Det afhænger dog af, hvordan man kører. Bilen har også et lavt støjniveau indeni ved forskellige hastigheder, hvilket gør køreture mere behagelige.

Med disse egenskaber skiller Mercedes EQA250 sig ud som en stærk konkurrent blandt elbiler.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Mercedes EQA250?

Leder du efter en bil som Mercedes EQA250? Der findes flere gode alternativer på markedet. Her er nogle muligheder, du kan overveje:

  1. Audi Q4 e-tron: Denne elektriske SUV fra Audi byder på god plads, avanceret teknologi og en solid rækkevidde. Den passer godt til dig, der søger stil og komfort.
  2. BMW iX3: BMWs elektriske udgave af den populære X3 model leverer stærk ydelse og har et luksuriøst interiør. Perfekt for dem, der vil have kvalitet og kraft.
  3. Volvo XC40 Recharge: En elektrisk variant af Volvos mindste SUV, XC40 Recharge, byder på et stilfuldt design og sikkerhedsfunktioner i topklasse. Det er et godt valg for familier.
  4. Tesla Model Y: Kendt for sin rækkevidde og hastighed, er Tesla Model Y en stærk konkurrent med meget teknologi og innovation.
  5. Volkswagen ID.4: Volkswagen's ID.4 tilbyder god plads, en behagelig køreoplevelse og er prisvenlig sammenlignet med lignende modeller. En fin løsning til hverdagsbrug.

Alle disse biler giver et bredt udvalg af funktioner, som kan matche forskellige behov og præferencer. De er værd at undersøge nærmere, hvis du overvejer at købe en elektrisk bil ligesom Mercedes EQA250.

Hvad er rækkevidden for en Mercedes-Benz EQA 250?

En Mercedes-Benz EQA 250 kan køre op til 350 kilometer på en fuld opladning. Det betyder, at du kan køre langt uden at skulle stoppe for at lade bilen. Den bruger i gennemsnit 21,6 kWh strøm hver 100 kilometer.

Dette viser, hvor effektiv bilen er med sin energi. Med en CO2-udledning på kun 108 gram per kilometer, er EQA 250 også god for miljøet. Så denne bil er ikke bare stærk på lange ture, men passer også på vores planet.

Hvor stort er batteriet på en Mercedes-Benz EQA 250?

Batteriet i Mercedes-Benz EQA 250 har en kapacitet på 66,5 kWh. Dette giver bilen god styrke og mulighed for at køre langt på en opladning. Med et så stort batteri kan bilen bruge både vekselstrøm og jævnstrøm til opladning.

Det betyder, at man kan oplade bilen hjemme eller ved hurtige ladestationer. Batteriet er også dækket af en garanti. Den gælder i 8 år eller indtil bilen har kørt 160.000 km og sikrer, at batteriet holder mindst 70 % af sin kapacitet.

Opladningen af batteriet varierer efter strømkilden. Bruger man en almindelig stikkontakt hjemme, tager det omkring 30-35 timer at oplade helt. Med en særlig ladestation, også kaldet en wallbox, går det hurtigere.

Her tager det kun 7-11 timer at få batteriet fuldt opladet. Dette gør EQA 250 praktisk for daglig brug, uanset om man lader over natten hjemme eller hurtigt på farten.

Hvordan lader man en Mercedes EQA250?

At lade en Mercedes EQA250 er let. Du kan bruge både vekselstrøm (AC) og jævnstrøm (DC).

  1. Brug et almindeligt stikkontakt til at oplade med 230 V. Det tager cirka 30 - 35 timer.
  2. For hurtigere opladning, brug en Wallbox hjemme. Det skærer tiden ned til 7 - 11 timer.
  3. På offentlige ladestationer kan du bruge DC hurtigladning. Det giver den højeste effekt på op til 140 kW.
  4. Kontroller altid bilens skærm for specifikke advarsler om lavt batteriniveau og følg de viste handlinger eller ikoner.
  5. Sørg for at dit kabel passer til type af strømkilde du vil bruge - enten AC eller DC.
  6. Husk, bilen har en samlet kapacitet på 75,7 kWh, men kun 70% er garanteret efter 8 år eller kørt 160.000 km.
  7. Når du skal skifte mellem fremad og bagud, gør systemet det hurtigt og nemt.

Med disse trin kan du holde din EQA250 ladet og klar til kørsel uden problemer.

Hvor lang tid tager det at lade en Mercedes-Benz EQA250?

At lade en Mercedes-Benz EQA250 tager forskellig tid afhængig af strømkilden. Med en almindelig stikkontakt på 230V tager det omkring 30-35 timer at få bilens batteri fuldt opladet.

Bruger man derimod en wallbox, som er en hurtigere ladeboks derhjemme, falder opladningstiden til 7-11 timer. For de, der har adgang til en ladestation med jævnstrøm (DC) på op til 140 kW, kan bilen oplades fra 10% til 80% på bare 29 minutter.

Dette giver en hurtig og effektiv måde at lade bilen på farten. Med disse muligheder kan ejere af Mercedes-Benz EQA250 finde den opladningsmetode, der passer bedst til deres daglige rutine og behov.

Hvilken motor har en Mercedes-Benz EQA250?

Mercedes-Benz EQA250 har en elektrisk motor. Denne motor giver bilen 190 hestekræfter og et drejningsmoment på 375 Nm. Det betyder, at bilen kan køre fra 0 til 100 km/t på kun 8,9 sekunder.

Tophastigheden er begrænset til 160 km/t. Med denne motor oplever du ingen vibrationer fra motoren, kun en blød summen i baggrunden.

Bilen kan lade op til 140 kW, hvilket svarer til dens hestekræfter på 190. Dette gør opladningen hurtig og effektiv. Umschaltung mellem frem og tilbage er også gjort nemt i denne bil takket være dens system.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Mercedes-Benz EQA250?

En Mercedes-Benz EQA250 har 190 hestekræfter. Dette giver bilen kraft til at køre fra 0 til 100 km/t på bare 8,9 sekunder. Kraften i motoren matcher godt med bilens stil og ydeevne.

Med så mange hestekræfter kan man nemt føle, hvordan bilen bevæger sig hurtigt og glat på vejen. Denne model er en god blanding af styrke og teknologi, hvilket gør den til et attraktivt valg for mange bilkøbere.

Hvad er tophastigheden for en Mercedes-Benz EQA250?

Tophastigheden for en Mercedes-Benz EQA250 er begrænset til 160 km/t. Den kan sprinte fra 0 til 100 km/t på 8,9 sekunder. Dette viser, at bilen har gode præstationer for sin klasse.

Med disse tal kan købere få en idé om, hvordan bilen klarer sig på vejen og under forskellige kørselsforhold.

Hvad er dimensionerne på en Mercedes EQA250?

Mercedes EQA250 er en bil med gode størrelser. Den er 4.463 mm lang. Breden, når man tæller sidespejlene med, er 2.020 mm. Højden på bilen er 1.620 mm. Akselafstanden, som er afstanden mellem for- og baghjulene, er 2.729 mm.

Bilens frihøjde er 140 mm. Det betyder, hvor højt bilen er over jorden. Vægten på bilen er 2.040 kg. Disse mål viser, at Mercedes EQA250 er en rummelig og komfortabel bil for både føreren og passagererne.

Den størrelse gør den også praktisk til både bykørsel og længere ture.

Hvor stort er bagagerummet i en Mercedes EQA250?

Bagagerummet i en Mercedes EQA250 har plads til 290 liter bagage under dækslet. Fjerner man dækslet, vokser pladsen til 430 liter. Klappe sæderne ned giver endnu mere rum, helt op til 1.220 liter.

Dette gør bilen god til både daglige ture og længere rejser med mere oppakning.

Kan man få anhængertræk på en Mercedes EQA250?

Ja, Mercedes EQA250 kan udstyres med anhængertræk. Dette ekstraudstyr gør den i stand til at trække mindre trailere eller campingvogne. Den maksimale anhængervægt er på 750 kg.

Det er en god ide at tale med en autoriseret forhandler for at få de rette oplysninger om anhængertræk til denne bil. Med anhængertræk bliver Mercedes EQA250 mere praktisk og alsidig for dem, der har brug for at transportere forskelligt udstyr eller bagage.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en Mercedes EQA250?

Den maksimale vægt, en Mercedes EQA250 kan trække, er 750 kg. Dette tal er vigtigt for bilkøbere, der planlægger at bruge deres bil til at trække fx en lille trailer. Det er godt at vide, før du køber bilen, hvis du har brug for at trække tungere ting.

Hvilke fælge kan man få til en Mercedes EQA250?

Mercedes EQA 250 tilbyder mange fælgmuligheder. Købere kan tilpasse deres bil med forskellige fælge for at matche deres stil og kørselsbehov.

  1. Alufælge er en populær mulighed. De er lette og stærke, hvilket giver gode køreegenskaber.
  2. Letmetalfælge findes i mange designs og størrelser. De kan forbedre bilens udseende og ydeevne.
  3. Stålfælge er inkluderet som standard på nogle modeller. De er robuste og ideelle til vinterbrug.
  4. Producenten tilbyder forskellige designmuligheder for alufælge og letmetalfælge, så kunder kan vælge noget unikt.
  5. Man kan vælge mellem forskellige dæktyper sammen med fælgene, afhængigt af om man foretrækker komfort eller sportslige køreegenskaber.
  6. Fælgstørrelsen varierer, hvilket påvirker både bilens udseende og hvordan den kører på vejen.
  7. Kunder kan opgradere til større fælgpakker som ekstraudstyr for et mere markant look.

Valg af fælge til Mercedes EQA 250 afhænger meget af personlige præferencer samt den ønskede balance mellem udseende og funktion.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Mercedes EQA250?

Valget af vinterdæk til din Mercedes EQA250 er vigtigt for sikkerheden. Gode dæk sørger for, at bilen kører stabilt på glatte veje. Her er nogle ting, man skal overveje:

  1. Søg efter dæk med dybe riller. De hjælper med at fjerne sne og slud under kørslen.
  2. Vælg dæk med et godt mønster. Det giver bedre greb på isede veje.
  3. Tjek mærkningerne. Dæk med symbolerne M+S (mud and snow) eller et snefnug er lavet til vinterbrug.
  4. Overvej dæk fra kendte producenter. De laver ofte de bedste vinterdæk.
  5. Se efter anmeldelser online før køb. Andre bilisters erfaringer kan være en god guide.
  6. Husk at tjekke størrelsen. Dine nye dæk skal passe nøjagtigt til din EQA250.
  7. Vurder om du har brug for pigdæk eller ej, afhængig af hvor du bor og kører hen om vinteren.

Ved at følge disse tips sikrer du dig, at din Mercedes EQA250 er klar til vinterens udfordringer på vejene.

Hvor sikker er en Mercedes EQA250?

Mercedes EQA250 har fået en høj sikkerhedsvurdering. I juli 2021 fik den 97% i en NCAP-test. Denne bil har mange sikkerhedsfunktioner såsom syv airbags, aktiv bremsning, og nødbremsesystem.

Disse hjælper meget, hvis der sker en ulykke. Den kan også genkende fodgængere, hvilket er godt for dem omkring bilen.

Bilen har en funktion, som hedder Aktive Motorhaube. Den løfter sig, hvis der sker en kollision for at beskytte folk bedre. Bilen er også god til at beskytte børn. I crashtesten fik kindersikkerheden 90%.

Så hvis du tænker på sikkerhed, er Mercedes EQA250 en god bil at vælge.

Hvordan er interiøret i en Mercedes EQA250?

Interiøret i en Mercedes EQA250 byder på luksus og moderne teknologi. Kabinen er udstyret med en stor 10,25-tommers berøringsskærm og det nyeste MBUX system til let betjening. Selvom nogle materialer kan virke lidt billige, er der ikke sparet på funktionaliteten.

Man kan styre klimaanlægget fra en mobil-app, hvilket gør det nemt at justere temperaturen, før man stiger ind i bilen. Tilslutningsmuligheder som Apple CarPlay og Android Auto gør det muligt at spejle ens smartphone-indhold direkte på bilens skærm.

Bilen har også smart opbevaringsplads og detaljer som stemningslys, der kan skifte farve. Bagagerummet rummer 290 liter og kan udvides betydeligt ved at klappe bagsæderne ned. Dette gør EQA250 praktisk til både hverdagsbrug og længere ture.

Alt i alt tilbyder denne model fra Mercedes en balance mellem komfort og teknologi i sit interiørdesign.

Hvor mange personer er der plads til en Mercedes EQA250?

Mercedes-Benz EQA 250 kan have fem personer med. Sæderne foran giver god plads og komfort. Men i bag er pladsen strammere. Det gælder især for hovedpladsen. Gulvet er højere bagved.

Det skyldes bilens batteri.

Bilen har fine sæder. Du kan indstille dem på mange måder. Men dem bagved er ikke så rare at sidde i, på grund af det høje gulv. Bilen har også en stor skærm på 10,25 tommer og et system til at styre tingene, som hedder MBUX.

Hvilket lydsystem har en Mercedes EQA250?

En Mercedes EQA250 kommer med et avanceret lydsystem. Dette system giver dig klar og ren lyd gennem bilens højttalere. Med en 10,25-tommers touchscreen og MBUX Mercedes-betjeningssystem, kan du nemt styre musik og radio.

Systemet inkluderer DAB-radio, så du kan nyde mange stationer med god lydkvalitet. Derudover kan du opgradere med funktioner som augmented reality, Apple CarPlay og Android Auto. Disse tillader dig at spejle din smartphones indhold på bilens skærm og nyde din egen musik eller podcasts.

Lydsystemet i en EQA250 er designet til at give en førsteklasses lytteoplevelse uden forstyrrende lyde fra motoren, da bilen er elektrisk og kører stille. Dette betyder, at uanset hvor du kører hen, kan du altid have dine yndlingssange med i krystalklar kvalitet.

Smartphone integrationspakken sikrer, at du nemt kan forbinde din telefon og bruge dens apps direkte fra bilens display, hvilket gør køreturen både sjovere og mere praktisk.

Hvilke apps kan man få til en Mercedes EQA250?

Mercedes me kommunikationstjeneste tilbyder apps til din smartphone. Disse apps giver dig mulighed for at styre og forbinde med din bil. Her er nogle af de apps, du kan bruge:

  1. Mercedes me connect: Denne app gør det nemt for dig at tjekke bilens status, som hvor meget strøm der er tilbage, og om dørene er låst.
  2. Mercedes me Charge: Med denne app kan du finde ladestationer nær dig, starte opladning og betale.
  3. Mercedes me Adapter: Denne app hjælper ejere af ældre Mercedes-modeller med at forbinde deres biler til Mercedes me services.
  4. Mercedes-Benz Guides: Appen indeholder digitale manualer og vejledninger til din bil, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.
  5. EQ Ready App: Vurderer om en elektrisk bil passer til dine daglige kørselsbehov ved at analysere dine rejser.

Tilvalg med trådløs smartphone-opladestation og NFC samt gestusstyring gør det endnu mere bekvemt at bruge disse tjenester i din EQA250.

Opdateres softwaren i en Mercedes EQA250 automatisk?

Softwaren i en Mercedes EQA250 opdateres automatisk. Den bruger Car-to-Car kommunikation. Dette system lader bilerne dele information om ulykker og glatte veje. Det gør trafikken sikrere for alle.

Informationer fra andre Mercedes-biler kommer også automatisk ind i EQA's system. Dette sker uden at bilejeren skal gøre noget. Det er smart, fordi det holder bilen opdateret hele tiden.

Du behøver ikke tænke på at opdatere din bil selv. Den klarer alt det tunge arbejde for dig.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Mercedes EQA250?

Mercedes EQA250 tilbyder mange muligheder for ekstraudstyr. Dette gør bilen endnu mere personlig og praktisk.

  1. Trådløs opladestation til smartphones: Gør det muligt at lade din telefon op, uden at bruge kabler.
  2. LED-lygter: Lyser vejen op med stærkt lys. Du kan også vælge ekstra lyspakker for bedre synlighed.
  3. Navigationssystem: Hjælper dig med at finde vej. Det kan opgraderes med augmented reality for endnu klarere retninger.
  4. Apple CarPlay og Android Auto: Viser din smartphones apps på bilens skærm.
  5. 10,25-tommers touchscreen: Giver kontrol over mange af bilens funktioner via MBUX-systemet.
  6. Animerede ambiente belysning: Skaber en hyggelig stemning inde i bilen med farver, der kan ændres.
  7. Car-to-Car kommunikation: Gør det muligt for din EQA250 at tale med andre biler for øget sikkerhed.
  8. Mercedes me kommunikationstjeneste: Holder dig forbundet med din bil via en app på din telefon.
  9. Adaptiv fjernlysassistent: Justerer lyset, så det ikke blænder andre trafikanter.
  10. Active City Stop: Hjælper med at undgå sammenstød i byen ved automatisk at bremse.
  11. Digitalt cockpit: Viser køreinformation digitalt lige foran dig.
  12. Distronic Plus: En form for fartpilot, der justerer hastigheden efter trafikken.
  13. Aftageligt træk: Perfekt hvis du skal bruge en trailer eller cykelholder en gang imellem.
  14. Aktiv vognbaneassistent: Holder bilen i sin bane på vejen.
  15. Artico kunstlæder-indtræk: Tilføjer et touch af luksus indeni bilen uden brug af ægte læder.
  16. AMG designlinje: Giver bilen et sporty udseende både indvendigt og udvendigt.

Hver af disse muligheder tilføjer noget specielt til din Mercedes EQA250, hvad enten det er praktisk anvendelse eller luksuriøse detaljer.

Hvilke teknologier bruges i en Mercedes EQA250?

I en Mercedes EQA250 finder man mange smarte teknologier. Bilen har et multimediesystem med radio, navigation og mulighed for at koble din smartphone til gennem Apple CarPlay eller Android Auto.

Dette betyder, at du kan spejle dine apps på bilens skærm. Det har også DAB-radio for klar lyd. Bilen understøtter både vekselstrøm og jævnstrøm til opladning. Dette gør den fleksibel, da du kan lade den hjemme eller ved hurtigladestationer.

Derudover kommer den med mulighed for at opgradere til en funktion, der viser vejen i augmented reality. Dette gør navigationen lettere og mere interaktiv. Bilens system er også klar til automatisk opdatering, så du altid har de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer.

Med disse teknologier er Mercedes EQA250 designet til at gøre kørslen både nemmere og mere fornøjelig.

Hvad koster en Mercedes-Benz EQA 250 Electric Art i grøn ejerafgift?

En Mercedes-Benz EQA 250 Electric Art koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en Mercedes EQA250 til service?

Mercedes EQA250 skal til service hver andet år eller efter 40.000 km, alt efter hvad der kommer først. Bilen bruger avanceret batteriteknologi, som ikke kræver hyppig vedligeholdelse.

Men Mercedes anbefaler at tjekke bilen én gang om året eller hver 25.000 km for at sikre, at alt er i orden. Dette hjælper med at holde bilen kørende godt og forlænger dens levetid.

Hvilke dele på en Mercedes EQA250 går mest i stykker?

Købere skal vide hvilke dele på en Mercedes EQA250, der ofte går i stykker. Her er en liste:

  1. Elektroniske komponenter: Disse kan fejle, især i infotainment-systemet og bilens navigation.
  2. Batteriet: Selvom det er designet til at holde, kan nogle ejere opleve problemer med batteriets levetid.
  3. Dæk: En høj ydelsesbil som denne slider hurtigt på dækkene.
  4. Lyssystemer: Blinklys og andre lysdele kan svigte tidligere end forventet.
  5. Bremsesystem: Både bremseklodser og skiver slides over tid og kræver udskiftning.
  6. Kabineelementer: Knapper og skifter indenfor kan blive løse eller stoppe med at virke.
  7. Opladningsport: Med hyppig brug kan opladningsporten få forbindelsesproblemer.
  8. Dørlåse: Elektroniske dørlåse har vist sig at være svaghedspunkter hos nogle biler.

Disse punkter hjælper købere med at forstå, hvad de skal være opmærksomme på ved køb af en Mercedes EQA250.

Hvor lang tid dækker garantien på en Mercedes EQA250?

Garantien på en Mercedes EQA250 varer i 8 år eller indtil bilen har kørt 160.000 km. Dette sikrer, at bilens batterikapacitet ikke falder under 70% i denne periode. Det giver ro i sindet for ejere, da de ved, at deres bil er dækket mod visse typer af fejl eller nedgang i batteriets ydeevne over en lang tidsramme.

Denne garantiperiode viser også Mercedes' tillid til kvaliteten af deres elektriske bilmodeller.

Hvad dækker garantien på en Mercedes EQA250?

På en Mercedes EQA250 dækker garantien batteriet i bilen. Denne garanti gælder for 8 år eller indtil bilen har kørt 160.000 km. Den sikrer også, at batteriets kapacitet ikke falder under 70%.

Dette betyder, at ejere kan være trygge ved, at bilens batteri vil yde godt i mange år. Garantien hjælper med at beskytte mod store omkostninger, hvis batteriet skulle fejle. Det gør det også nemmere at eje en elektrisk bil som EQA250.

Garantien dækker ikke skader fra ulykker eller forkert brug af bilen.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 13.34.06

Opdateret 16.05.2024, 11.28.37

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel