Guiden handler om BMW X5 xDrive30d Steptronic (Årgang 11/2018 - 06/2019)

Købsguide: BMW X5 xDrive30d Steptronic (11/2018 - 06/2019)

Hvad skal du vide inden du køber en BMW X5 xDrive30d Steptronic?

Før du køber en BMW X5 xDrive30d Steptronic, er det vigtigt at kende til bilens styrke og forbrug. Denne model har 265 hestekræfter og blev lavet fra november 2018 til juni 2019.

Den bruger 7,9 liter brændstof på 100km (14,3 km/L) Dette viser, at bilen er kraftfuld og har et rimeligt brændstofforbrug for sin størrelse.

Du skal også tænke på pladsen indeni bilen. Bagagerummet kan holde 400 liter under låget og op til 660 liter, hvis du fjerner låget. Dette gør den praktisk for familier eller dem, der har brug for meget plads.

BMW X5 xDrive30d klarer sig med to stjerner i ADAC Ecotest, som er noget at huske, når du overvejer miljøpåvirkningen.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af BMW X5?

BMW X5 fås i forskellige versioner, hver med sin unikke motor og udstyr. Her er de tre hovedtyper, du kan finde på markedet:

  1. BMW X5 xDrive40i Steptronic: Denne model har en kraftig benzinmotor. Den er hurtig og giver en glat kørsel. Den passer til folk, der vil have fart og komfort.
  2. BMW X5 xDrive30d Steptronic: Udstyret med en stærk diesel motor, er denne variant både økonomisk og kraftfuld. Det er den perfekte balance mellem ydeevne og brændstofeffektivitet.
  3. BMW X5 M50d Steptronic: For dem, der søger topydelse, kommer denne model med en endnu stærkere diesel motor. Den leverer ekstraordinær acceleration og kraft.

Hver variant tilbyder forskellige egenskaber som fartpilot, svingbart træk og et omfattende lydsystem fra harman/kardon for at nævne nogle få funktioner. Du kan også nyde avancerede teknologier såsom Driving Assistant Professional for en sikrere kørsel og BMW Live Cockpit Professional for en intuitiv brugeroplevelse mens du kører.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW X5?

FordeleUlemper
  • Materialer og forarbejdning er af høj kvalitet.
  • Kører jævnt med lavt emissionsniveau.
  • Testforbrug er kun 7,9 l/100km (14,3 km/L)
  • Luftaffjedringssystem giver god kørekomfort.
  • Karosseri og bagagerum er brugervenlige.
  • Svær at styre under undvigelsesmanøvrer.
  • Anskaffelse og vedligeholdelse er dyre.
  • Udsynet er begrænset.

Hvordan klarer BMW X5 sig i test?

BMW X5 xDrive30d Steptronic fik kun to stjerner i ADAC Ecotest. Denne test blev lavet af Alexander Lidl i februar 2019. Testen viste, at bilen bruger 7,9 liter diesel for hver 100km (14,3 km/L)

Det er vigtigt for købere at vide. BMW X5 har smarte ting som parkeringshjælp og LED-lygter. Man kan også betale mere for ekstra ting som et kamera rundt om bilen og bedre lys.

BMW X5 har noget, der hedder integreret aktiv styring. Det hjælper bilen med at køre bedre. Der er udstyr for sikkerhed og for at gøre køreturen rarere. Folk, der tænker på at købe denne bil, skal tænke over disse ting.

Hvad er sammenlignelige alternativer til BMW X5?

Findes der lignende biler som BMW X5? Ja, der er flere muligheder på markedet. Disse biler tilbyder noget nært det samme i form af størrelse, luksus og ydelse.

  1. Audi Q7: Audi Q7 er et stærkt alternativ med sin rummelige kabine og avanceret teknologi. Den har et elegant interiør og god komfort for alle passagerer.
  2. Mercedes-Benz GLE: Dette køretøj kæmper tæt med BMW X5 om opmærksomheden fra købere, der ønsker luksus-SUV'er. Mercedes-Benz GLE byder på en høj grad af komfort og nyeste sikkerhedsteknologier.
  3. Volvo XC90: Volvo XC90 skinner med sin sikkerhed og skandinaviske design. Den er kendt for sine sikre køreegenskaber og rummelige interiør.
  4. Volkswagen Touareg: Volkswagen Touareg er et godt valg for dem, der søger en bil med stærke motorer og en solid følelse. Den leverer også en høj grad af teknologi og komfort.
  5. Land Rover Discovery: Land Rover Discovery appellerer til dem, der ønsker eventyr sammen med luksus. Den leverer fremragende off-road evner uden at gå på kompromis med interiørets kvalitet eller komfort.
  6. Porsche Cayenne: For dem, der ønsker mere sportslighed, er Porsche Cayenne en spændende mulighed. Den kombinerer imponerende ydelse med luksus og avanceret teknologi.

Alle disse alternativer giver forskellige oplevelser men deler fokus på luksus, plads og avancerede funktioner ligesom BMW X5 xDrive30d Steptronic gør det. Vælger man nogen af dem, finder man stadig den klasse og komfort, som man søger i en premium SUV.

Hvor langt kører BMW X5 xDrive30d Steptronic på literen?

BMW X5 xDrive30d Steptronic bruger 7,9 liter diesel for hver 100 kilometer den kører. Dette tal er fundet gennem tests og viser bilens brændstofforbrug. For folk, der tænker på at købe denne bil, er det godt at vide, hvor meget diesel den bruger, så de kan regne ud, hvad det vil koste at køre i den.

Denne model er kendt for at kombinere kraft med effektivitet, hvilket gør den til et godt valg for dem, der ønsker en stærk bil uden at bruge for meget på brændstof.

Hvilken motor har en BMW X5 xDrive30d Steptronic?

En BMW X5 xDrive30d Steptronic har en stor motor på 3 liter. Den bruger diesel og har seks cylindre indeni. Denne motor giver bilen en kraft på 265 hestekræfter. Den har også et stærkt drejningsmoment på 620 Nm.

Dette gør bilen hurtig og kraftfuld.

Denne model har gode træk. Den kan køre rigtig stærkt og accelerere hurtigt. Kraften og drejningsmomentet hjælper den med at køre godt, selv når den er tungt lastet. Bilen bruger teknologi som adaptiv undervogn for at gøre køreturen bedre.

Den er også bygget til at beskytte fodgængere med akustisk beskyttelse. Dette viser, hvor avanceret motoren og teknologien i bilen er.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en BMW X5 xDrive30d Steptronic?

BMW X5 xDrive30d Steptronic har 265 hestekræfter. Denne bil bruger en diesel motor med 3 liter og 6 cylindre. Den giver bilen stor kraft. Med 265 HK kan bilen køre hurtigt og stærkt.

Denne model er god for folk, der vil have en kraftig bil. Kraften kommer fra motoren, som også giver 620 Nm i drejningsmoment. Dette gør bilen hurtig og sikker på vejen.

Hvad er tophastigheden for en BMW X5 xDrive30d Steptronic?

Denne bil kan køre op til 230 km/t. Den blev lavet fra november 2018 til juni 2019. Denne model er hurtig og stærk. Mange bilkøbere ser på hurtighed, og denne bil leverer netop det.

Hvor hurtigt accelererer en BMW X5 xDrive30d Steptronic fra 0-100 km/t?

En BMW X5 xDrive30d Steptronic gør det hurtigt fra 0 til 100 km/t. Den bruger kun 6,5 sekunder. Denne hastighed skyldes dens kraftige motor. Motoren i bilen er en 6-cylindret dieselmotor.

Den har en effekt på 265 hestekræfter og et drejningsmoment på 620 Nm. Dette giver bilen styrke til at accelerere hurtigt. Kraften og accelerationen gør BMW X5 til et godt valg for dem, der vil have en hurtig bil.

Hvad er dimensionerne på en BMW X5?

BMW X5 er en stor bil. Den har plads til mange ting og personer. Dens størrelse er vigtig for købere, der ønsker komfort og plads. Dette køretøj måler i længde, bredde og højde, hvilket gør den rummelig både indeni og i bagagerummet.

Bagagerummet kan holde 400 liter. Hvis man lægger bagsæderne ned, vokser rummet til 775 liter. Det gør X5 til en praktisk bil for familier eller dem, der rejser meget.

Bagklappen på X5 er speciel, fordi den er todelt. Selvom dette design ikke tilbyder en praktisk fordel sammenlignet med én stor bagklap, giver det bilen et unikt træk. Den nederste del af bagklappen kan bære op til 250 kg.

Det gør det nemt at læsse tunge ting i bilen. Disse dimensioner og designvalg viser, hvor godt BMW X5 passer til folk, der har brug for plads og styrke i deres bil.

Hvor stort er bagagerummet i en BMW X5?

Bagagerummet i en BMW X5 har god plads. Det starter med en kapacitet på 400 liter. Hvis man fjerner låget, bliver der mere plads, og man kan bruge op til 660 liter. Når man lægger bagsædernes ryglæn ned, bliver pladsen endnu større, helt op til 775 liter.

Der er også ekstra plads under bagagerumsbunden, hvor der er yderligere 90 liter til ting. Bagagerummet har smarte fag under bunden og praktiske kroge til tasker.

Denne bil giver mange muligheder for at pakke, hvad man skal bruge. Med sæderne, der kan lægges ned i tre dele, får man en flad overflade til større ting. Dette gør BMW X5 til et godt valg for dem, der behøver meget plads til bagage eller shopping.

Kan man få anhængertræk på en BMW X5?

Ja, en BMW X5 kan udstyres med anhængertræk. Det gør den til et godt valg for dem, der har brug for at trække en trailer eller caravan. Anhængertrækket er valgfrit ekstraudstyr på BMW X5 xDrive30d Steptronic.

Dette giver bilen fleksibilitet til forskellige behov.

Bilen kommer med muligheden for at tilvælge anhængertræk, hvis køberen ønsker det. Dette tilføjer til BMW X5's allerede imponerende egenskaber og gør den endnu mere praktisk for folk, der ofte transporterer store ting eller planlægger køreture med ekstra udstyr.

Hvad må en BMW X5 trække på anhængertrækket?

En BMW X5 xDrive30d Steptronic kan trække op til 2.700 kg. Den passer godt til at trække campingvogne eller store anhængere. Takket være en kraftig motor og allhjulstræk, klarer den tungt læs uden problemer.

Dette gør den ideel for dem, der har brug for en stærk bil til transport af tunge ting.

Hvilke fælge kan man få til en BMW X5?

Man kan vælge mellem flere forskellige fælge til en BMW X5. Valg af fælge ændrer bilens udseende og køreegenskaber.

  1. Standardfælge er 18 - tommer letmetal, der giver et klassisk look.
  2. For mere stil kan man opgradere til 19- eller 20-tommer letmetal. Disse større hjul gør bilen mere iøjnefaldende.
  3. Testbilen har store 21 - tommer hjul, som ikke kun ser godt ud men også forbedrer håndteringen.
  4. Der findes en option for at få endnu større 22 - tommer letmetalhjul, hvis man vil have maksimal præstation og stil.
  5. Til dem, der ønsker det ypperste indenfor teknologi og design, er der mulighed for at tilkøbe adaptivt LED-lys sammen med specielle fælgdesigns.
  6. Til vinterbrug anbefales mindre letmetalhjul kombineret med vinterdæk for bedst mulig sikkerhed og komfort under kolde og glatte vejrforhold.
  7. Man kan også finde specielle udgaver fra eksterne producenter, der passer til BMW X5's dimensioner.

Hver type fælg understøtter forskellige aspekter ved bilens ydeevne og æstetik, så det er værd at overveje hvilken type, der bedst matcher ens behov og stil.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en BMW X5?

At vælge de rigtige vinterdæk til din BMW X5 er vigtigt for sikker kørsel om vinteren. Vinterdæk sikrer bedre greb på glatte veje.

  1. Tjek dækmærkningen: Søg efter mærkninger som M+S (mudder og sne) samt 3PMSF (tre bjergtoppe med snefnug), der viser, at dækkene er godkendte til vinterbrug.
  2. Vælg den rette størrelse: Dine dæk skal passe til BMW X5's hjulstørrelse for at give optimal ydeevne og sikkerhed.
  3. Overvej dækmønsteret: Et dybt og komplekst mønster hjælper med at fjerne sne og slud fra under dækkene.
  4. Betragt dækets sammensætning: Vinterdæk fremstilles af en blødere gummi, der forbliver fleksibel ved lave temperaturer for bedre greb.
  5. Læs anmeldelser: Se efter tests og anmeldelser online for at finde de bedst præsterende vinterdæk til en bil som BMW X5.
  6. Tjek trykket ofte: Lavere temperaturer kan påvirke dæktrykket, så husk at tjekke det regelmæssigt i vintermånederne.
  7. Overvej et ekstra sæt fælge: At have dine vinterdæk på et sæt dedikerede fælge forenkler skift mellem sommer- og vinterdæk.

Ved at følge disse råd kan du finde de bedste vinterdæk til din BMW X5, hvilket giver dig ro i sindet, når du kører i kolde måneder.

Hvor sikker er en BMW X5?

BMW X5 har mange sikkerhedsfunktioner. Bilen fik høj vurdering for sine airbags og forberedelse før uheld. Den kan stoppe fra 100 km/t på kun 36,2 meter, takket være sit gode bremseanlæg.

BMW X5 har også automatisk nødbremsning og systemer til at advare fører om farer på vejen. Bilen passer godt på børn, selvom bagsædet ikke har plads til tre børnesæder.

Denne bil giver også beskyttelse til fodgængere og har en fartpilot, der justerer sig selv. Med blindvinkelsensor og vognbaneassistent hjælper den fører med at undgå ulykker. Så hvis du søger en sikker bil, er BMW X5 et godt valg.

Hvordan er interiøret i en BMW X5?

BMW X5's indre er flot og rummeligt. Bilen bruger høj kvalitets materialer overalt, hvilket gør, at den føles luksuriøs. Man mærker opgraderingen i forhold til tidligere modeller, specielt med det integrerede touchskærm i instrumentbrættet og det digitale kombiinstrument.

Disse ny teknologier gør kørslen lettere og mere behagelig.

Kufferrummet i en BMW X5 er stort. Det starter ved 400 liter, men kan blive større. Hvis man fjerner låget, får man 660 liter plads. Hvis man lægger bagsæderne ned, bliver det endnu større op til 775 liter.

For familier eller dem, der har brug for at transportere meget, er denne bil perfekt. Det nye BMW Operating System gør også betjeningen af bilens funktioner enkel med sin iDrive-controller, touchskærm og stemmestyring.

Hvor mange personer er der plads til i en BMW X5?

En BMW X5 har plads til fem personer. Bilen er god for familier, da den giver nok plads til både voksne og børn. Bagsæderne er rummelige nok til folk op til 1,95 m, så de fleste vil sidde behageligt.

Dette gør X5 til et godt valg for dem, der har brug for plads til passagerer.

Bagagerummet i en X5 er også stort. Med 400 liter under låget og mulighed for at udvide til 660 liter eller endda 775 liter, når bagsæderne er lagt ned, er der masser af plads til tasker og indkøb.

Plus, med ekstra opbevaringsplads på 90 liter under bunden, har man altid plads til sine ting på ture.

Hvilket lydsystem har en BMW X5?

BMW X5 kommer med et imponerende lydsystem. Harman/Kardon soundsystemet er et valg for dem, der ønsker høj kvalitet i lyden. Dette system giver klar og kraftfuld musik i bilen. Det har mange højtalere og en subwoofer, der sammen skaber en rig lydoplevelse.

For dem, der ønsker endnu mere, kan man tilkøbe et endnu mere avanceret lydsystem.

Dette avancerede system er fra Bowers & Wilkins. Det tilbyder en endnu mere dybdegående og detaljeret lyd. Med dette udstyr føles det næsten som at være i en koncertsal. Begge systemer er designet til at arbejde godt med bilens indre rum og giver en fantastisk lytteoplevelse, uanset hvor man sidder i bilen.

Hvilke apps kan man få til en BMW X5?

En BMW X5 giver adgang til mange nyttige apps. Disse hjælper med alt fra musik til at finde vejen. Her er nogle apps, man kan bruge i en BMW X5:

  1. BMW Connected – Denne app gør det muligt at styre bilen fra din smartphone. Du kan tjekke bilens status eller låse den op.
  2. Apple CarPlay og Android Auto – Giver adgang til telefonens funktioner direkte fra bilens skærm.
  3. Navigationssystem Professional – Et avanceret gps - system, der viser vej og trafikinfo.
  4. Musikstreaming via Bluetooth – Lyt til din yndlingsmusik trådløst.
  5. Parkeringassistance System Plus – Hjælper med at parkere bilen ved at vise omgivelserne på en skærm.
  6. WLAN Hotspot – Internetforbindelse i bilen, så passagerer kan surfe på nettet.
  7. Connected Drive Services – Giver info som vejr og nyheder direkte i bilen.
  8. Display nøgle – En avanceret nøgle med en lille skærm, der viser information om bilen.
  9. Komfortadgang (keyless go/entry) – Åbn og start bilen uden at bruge nøglen.
  10. Gesture Control – Betjen visse funktioner med simple håndbevægelser.

Disse apps og funktioner gør køreturen lettere og sjovere for alle i bilen.

Opdateres softwaren i en BMW X5 automatisk?

BMW X5 xDrive30d Steptronic har BMW Connected Drive Services. Dette gør at bilens software kan opdatere sig selv. Opdateringerne kommer gennem iDrive-systemet. De dækker ting som navigation, systemfunktioner og underholdning i bilen.

Dette system sørger for, at alle software er ny og virker som det skal. Det gør bilen bedre og mere moderne. Bilkøbere vil finde denne funktion meget nyttig.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en BMW X5?

Købere kan tilføje mange typer tilbehør og ekstraudstyr til en BMW X5 for at gøre den mere personlig og praktisk. Her er nogle muligheder:

  1. Luftaffjedringssystem - Forbedrer kørekomforten, især på ujævne veje.
  2. 360 graders kamera - Giver et komplet overblik omkring bilen, perfekt til parkering.
  3. Adaptivt LED-lys - Sikrer bedre sigtbarhed om natten med lygter, der justerer sig efter kørselsforholdene.
  4. Varme i rattet - Holder hænderne varme på kolde dage.
  5. Trådløs mobilopladning - Gør det nemt at oplade telefonen uden kabler.
  6. Parkeringsassistent System Plus - Hjælper med at parkere bilen automatisk.
  7. Mørktonede ruder i bag - Beskytter mod sollys og giver privatliv.
  8. Sort loftshimmel - Tilføjer et stilfuldt og moderne look indeni.
  9. Nøglefri betjening - Gør det muligt at åbne og starte bilen uden nøgle.
  10. M-læder sportsrat med multifunktion - Forbedrer grebet og kontrol ved rattet.
  11. Connected Pakke Professional - Inkluderer online tjenester og apps for en bedre køreoplevelse.
  12. El indstillelig lændestøtte - Giver ekstra støtte til ryggen under lange ture.

Disse valgmuligheder gør det muligt for ejere at skræddersy deres BMW X5 efter egne behov og ønsker.

Hvilke teknologier bruges i en BMW X5?

BMW X5 xDrive30d Steptronic er fuld af smart teknologi. Den har det nye BMW Operating System. Dette system er nemt at bruge med en controller, berøringsskærm og stemmekommandoer.

Bilen har også sportsæder og trizone klimaanlæg som standard. Man kan vælge at få sæder, der kan justeres elektrisk, med hukommelse for indstillingerne.

Denne bil er også god til at forbinde med din telefon og andre enheder. Den bruger BMW Connected Drive Services og har et navigationssystem. Der er Bluetooth til håndfri samtaler, USB-stik og 12V-stik i bilen.

Man kan endda tilføje flere USB-forbindelser og udstyr til underholdning i bagagerummet.

Hvad koster en BMW X5 xDrive30d Steptronic i grøn ejerafgift?

En BMW X5 koster i 2024 ca. fra 780 kr til 18.100 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en BMW X5 til service?

En BMW X5 skal til regelmæssig tjek for at sikre, at alt kører som det skal. Dette omfatter olieskift, bremsetjek og andre vigtige dele. Normalt skal bilen til service hvert år eller efter hver 15.000 kilometer, alt efter hvad der kommer først.

Dette hjælper med at holde bilen i god stand og forebygger større reparationer senere.

Bilejere får også en vedligeholdelsesplan, når de køber bilen. Denne plan viser, hvornår forskellige dele af bilen skal tjekkes. Det er vigtigt at følge denne plan og tage bilen til et autoriseret værksted for service.

Sådan sikrer man, at bilen altid kører godt og er sikker på vejen.

Hvilke dele på en BMW X5 går mest i stykker?

En BMW X5 er kendt for sin kvalitet og ydeevne. Men visse dele kan gå i stykker over tid. Her er en liste:

  1. Elektronik: Systemer som adaptiv fartpilot og parkeringsassistance kan fejle.
  2. Motor: Den 3-liters diesel har et SCR-system, der reducerer emissioner, men det kan kræve reparation.
  3. Gearkasse: Automatisk Steptronic gearkasse kan opleve problemer med jævn drift.
  4. Bremser: Slid på bremseklodser og skiver er almindeligt ved hyppig brug.
  5. Luftaffjedring: Den avancerede affjedring sørger for god komfort, men komponenterne kan blive slidte.
  6. Dæk og fælge: Ujævn slitage på dæk og beskadigelse af fælge sker ofte.
  7. Lys: BMW Laserlys giver fantastisk synlighed, men kan være dyre at erstatte ved defekt.
  8. Interiør: Sæder med Vernasca fuldlæder og elektroniske justeringer kan slide over tid.

Disse dele bør tjekkes regelmæssigt for at undgå større skader.

Hvor lang tid dækker garantien på en BMW X5?

Garantien på en BMW X5 varer i 2 år. Den har ingen grænse for, hvor mange kilometer bilen kører. Dette betyder, at ejeren kan køre så meget, de vil, uden at bekymre sig om, at garantien stopper.

Garantien dækker fejl og skader på bilen, som ikke er ejerens skyld. Dette gælder dog ikke normal slid og ælde.

For dem, der køber brugt, kan garantien stadig gælde, hvis bilen er under 2 år gammel. Det er smart at tjekke dette, før man køber en brugt bil. Garantien giver ro i sindet, da den hjælper med at undgå ekstra udgifter til reparationer, hvis noget går galt.

Hvad dækker garantien på en BMW X5?

En BMW X5 kommer med en fabriksgaranti. Denne garanti er på 3 år eller 100.000 km, alt efter hvad der nås først. Den sørger for at reparation og udskiftning af defekte dele er dækket.

Dette inkluderer både arbejdsløn og de nødvendige reservedele. Hvis man vil have mere sikkerhed, kan man betale ekstra for at gøre garantiperioden længere.

Denne garanti dækker ikke skader fra normalt slid eller forkert brug. Det er vigtigt at tjekke garantibetingelserne nøje. Detaljer findes hos autoriserede BMW-forhandlere eller på BMW's hjemmeside.

Man skal passe godt på bilen og følge vedligeholdelsesplanen for at undgå problemer med garantien.

Guides til andre varianter af BMW X5

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 13.32.32

Opdateret 16.05.2024, 11.26.12

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel